ASIAKASTARINOITA

Eemelivaappu on ensisijaisesti lohivaappu. Lohien lisäksi Eemelivaaput toimivat myös muille kaloille. Lisää kuvia lohista ja muista Eemeleillä saaduista kaloista löydät kuvagalleriasta. Tälle sivulle on koottu lohenkalastajien lyhyitä kertomuksia kuvien kanssa.

”Olen soutanut lohta Eemelivaapuilla jo yli kymmenen vuoden ajan Tornionjoella. Vaappuihin saan viritettyä uinnin sellaiseksi kuin haluan, joten ne sopivat kaikkiin tilanteisiin ja erilaisiin virtoihin. Eemelivaappu on todellakin hyvä lohivaappu. Olen saanut Eemeleillä  paljon lohia ja siksi ne kuuluvat luottovieheisiini.”

-Mikko

eemelivaappu toimii aina

”Ostin elämäni ensimmäiset Eemelivaaput varmaan jo yli 10-vuotta sitten. Yksi vakioväri on pysynyt siiman nokassa siitä asti joka lohireissulla. Käyn vain keskimäärin kaksi reissua kesässä ja keskimäärin joka reissulla vähintään yksi lohi on tullut Eemelivaapulla. Samaisella värillä on tullut kymmenisen lohta (isoin 16,9kg kojamo) ja myös muilla väreillä on tullut muutamia. Monella reissulla olen todennut, että jos Eemelivaappuun ei lohi ole ottaakseen, niin tuskin  ottaa silloin mihinkään muuhunkaan. Voin suositella lämpimästi kaikille!” 

-Jaakko L

lohi_eemelivaapulla

”Eemelivaaput ovat olleet luottovieheitäni lohensoudussa jo useamman vuoden ajan. Olen myös saanut 18.8- kiloisen ennätysloheni Eemelillä!”  

-Jarmo

eemelivaapulla 2.
Vieritä ylös