Eemelivaaput paras lohivaappu Tornionjoelle

Eemelivaaput – paras lohivaappu Tornionjoelle. Mietitkö, mistä löytää paras vaappu Tornionjoen lohenkalastukseen? Haluat varmasti saada käyttöösi uniikin vieheen. Haluat laatua. Haluat vaapun, joka kestää ja joka on testattu. Joka on pyytävä. Haluat parhaat lohivaaput Tornionjoen lohenkalastukseen, eikö?

Eemelivaappujen valmistuksessa suunnittelusta testausten kautta toteutukseen korostuu taito, kokemus ja käsityö. Siihen sisältyy luovaa työskentelyä, herkkyyttä, taitoa nähdä. Taitoa eläytyä. Kokemusta ja näkemystä.

Paras lohivaappu syntyy kyvystä yhdistää idea, käsityö ja taito. Idea löytyy kyvystä aistia luontoa ja kalan sielunelämää. Se on herkkyyttä jokea, kaloja ja koko luontoa kohtaan. Se on taitoa nähdä, tuntea ja kokea. Taitoa antaa näkemyksensä kautta vaapulle sen elämä. Käsityö taitona ja menetelmänä antaa vaapulle sen lopullisen muodon, muovaa kustakin vaapusta uniikin, arvokkaan ja laadukkaan. Tässä luovassa monivaiheisessa prosessissa muotoutuu yksilöllinen, toimiva ja pyytävä lohivaappu.

Eemelivaaput

Vaikka kalastus on ollut meille rakas harrastus jo vuosikymmenten ajan, löytyi mieleinen lohivaappu vasta oman Eemelivaapun myötä vuonna 2006, kun ensimmäisiä vaappuja päästiin testaamaan.

Jo tuolloin oli itselle selvää, että Eemelivaappu toimii. Ja jo vuosien ajan useat kalastajat ovat todenneet Eemelivaappujen olevan erityisen pyytäviä ja luotettavia.

Vaapun valmistus suunnittelusta ja kehitystyöstä toteutukseen ja siihen, että vaappu viimein on sinulla, on monivaiheinen prosessi. Koska Eemelivaaput valmistetaan perinteisin käsityömenetelmin, valmistusmäärä per vuosi on rajallinen. Valmistusmäärä on pidetty rajallisena myös siksi, että Eemelivaaput haluaa tarjota sinulle vain parasta: saat intohimolla, herkkyydellä ja taidolla suunniteltuja ja valmistettuja vaappuja.

Miksi Eemelivaappu?

Paras lohivaappu muovautuu luovassa monivaiheisessa prosessissa. Mutta tarkastellaanpa asiaa sinun, lohen kalastajan näkövinkkelistä. Kalastaessasi haluat keskittyä olennaiseen, eikö? Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että luotat vieheeseen, jota kalalle…lohelle… tarjoat. Lukaseppa seuraavasta nappaako jokin kohta:

Haluan

uniikin vaapun

Eemelivaappu on perusominaisuuksiltaan uniikki vaappu. Uniikkiutta täydentää Eemelivaappujen täysin oma värimaailma. Jokainen vaappu valmistetaan ja maalataan käsityönä. Näin toista samanlaista vaappua ei ole

kestävän vaapun

Eemelivaappu todistetusti kestää normaalin kalastuksen ja siihen liittyvän normaalin vaapun käsittelyn. Eemelivaappu kestää kalastuksesi, jossa annat myös kalalle mahdollisuuden. Ja kyllä, se kestää myös lohen puraisut

laatua

Eemelivaapun laadukkuutta lisää käsityö ja tuotantomäärät, jolloin jokaiselle vaapulle voidaan tehdä laatutarkastuksia jo tekemisen eri vaiheissa. Paitsi vaapun laatu, myös jokaisen vaapun toimivuus (uinti) testataan aina ennen kuin vaappu lähetetään sinulle

valmiiksi testatun ja perusviritetyn vaapun

Eemelivaappu on käyttövalmis. Huomioithan, että sinulla on aina mahdollisuus hienosäätää viritystä. Saat tähän tarvittaessa opastusta.

pyytävän vaapun

Eemelivaappuja ui vedessä rajallinen määrä. Kun tämä määrä suhteutetaan saalismäärään, mitä Eemelivaapuilla on saatu, voidaan todellakin puhua pyytävästä vaapusta. Tutustu Eemelivaappujen pyytävyyteen kuvagalleriassa

erityisesti Tornionjoen lohenkalastukseen tarkoitetun vaapun

Eemelivaaput soveltuvat myös muualla kalastamiseen (lohen, taimenen, kirjolohen ja myös ahvenen). Vaappujen suunnittelussa on kuitenkin erityisesti huomioitu Tornionjoki

Miten kävi? Niinpä.

Nyt tiedät, miksi Eemelivaappu kuuluu jokaisen kalastajan luottovieheisiin. Kun nyt nyökyttelet siellä lukiessasi ja tunnistat halusi, varmista itsellesi omat parhaat ja pyytävät lohivaaput täältä.

Mikä lohensoudussa on olennaista juuri sinulle? Lue lisää täältä…